ارزیابی سریع مقالات مرتبط با COVID-19 در Modern Care Journal اجرا می شود.
به گزارش سردبیر Modern Care Journal، با توجه به همه گیری کروناویروس و لزوم تسریع در انتشار آخرین یافته های علمی در زمینه پیشگیری، درمان و مدیریت بیماری COVID-19؛ مجله علمی پژوهشی Modern Care Journal که توسط دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند منتشر می شود در نظر دارد طرح ارزیابی و داوری سریع را برای مقالات مرتبط با این موضوع اجرا نماید. بر این اساس از پژوهشگران و نویسندگان گرامی دعوت می شود مقالات پژوهشی خود را در موضوع مذکور از طریق وب سایت مجله به آدرس https://sites.kowsarpub.com/mcj تا تاریخ 1400/8/10 ارسال نمایند. فرایند داوری این مقالات در کوتاه ترین زمان ممکن پس از دریافت مقاله انجام خواهد شد. برای کسب اطلاعات بیشتر علاوه بر بررسی آرشیو مقالات در پایگاه اطلاعاتی مجله، می توانید از طریق پست الکترونیک  moderncare@bums.ac.ir و یا تماس با کارشناس مجله به شماره 05632381210 اقدام فرمائید.
منبع:
مدیریت اطلاع رسانی پزشکی و منابع علمی
تعداد بازدید:
تاریخ:
1400/07/20
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

کد امنیت